Mw. E. Leusink

Sinds enige tijd ben ik een nieuw gezicht op de werkvloer bij Hiddes Advocatuur. Ik ben in dienst als (studerend) juridisch medewerker.

Op dit moment studeer ik notarieel recht aan de universiteit Leiden. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik mij graag meer wil verdiepen in het personen- en familierecht. Daarom past een baan bij een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het personen- en familierecht erg goed bij mij. Voor mij is het een uitdaging om zowel op studie- als werkvlak excellent te presteren. Vooral de combinatie is soms lastig.

Binnen Hiddes Advocatuur ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de praktische zaken van het kantoor. Ik probeer de advocaten waar nodig te ondersteunen. Het is voor mij heel waardevol om de opgedane kennis terug te zien in de praktijk.
Ik voel mij erg thuis binnen de informele sfeer van het kantoor. De deuren staan altijd open en er wordt nauw samengewerkt. De cliënt is altijd welkom en niets is te veel gevraagd.Voor cliënten ben ik vaak het eerste gezicht en dat maakt dat je meteen een band kunt opbouwen met de cliënt. Je weet “wie bij wie hoort” en waarom onze inzet van belang is.