Mr. Babette Bancken

Mr. Babette Bancken studeerde af aan de Universiteit Leiden in de specialisatie Civiel recht. Sinds 2022 is zij werkzaam bij Hiddes Advocatuur.

Mr. Bancken heeft een uiteenlopende praktijk op het gebied van het personen- en familierecht, het huurrecht en het arbeidsrecht. Al tijdens haar studie ontwikkelde zij een grote passie voor het civiele recht, en dan met name voor het personen- en familierecht. In dit rechtsgebied heeft zij haar masterscriptie geschreven over ongehuwd samenlevers.

Na het succesvol afronden van haar master was de keuze om binnen het civiele recht te gaan werken als advocaat dan ook snel gemaakt. Naast ervaring in de advocatuur heeft mr. Bancken ook ervaring opgedaan bij de rechterlijke macht als griffier bij de rechtbank in Den Haag. Daarnaast heeft zij kinderen en jongeren kennis bijgebracht over het recht bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Leiden.

Doordat in het personen- en familierecht vaak (minderjarige) kinderen betrokken zijn, is het belangrijk om oplossingsgericht te werk te gaan. De belangen van partijen en de kinderen staan in het handelen van mr. Bancken voorop. Ze gaat voor cliënten door het vuur, zowel tijdens een minnelijk overleg met de wederpartij als in een procedure bij de rechtbank. Mr. Bancken wordt gekenmerkt door haar betrokkenheid en strijdbaarheid, waarbij ze streeft naar het afronden van de zaak met een constructieve oplossing voor de toekomst.

U kunt mr. Bancken bereiken per e-mail op babettelauren@hiddesadvocatuur.nl

Telefonisch op 023 – 576 78 51

Lidmaatschappen:

  • Jonge Balie Noord-Holland;
  • NOVA (Nederlandse Orde van Advocaten);
  • Jong Management Haarlem.

Waarom HiddesAdvocatuur

Hiddes Advocatuur kenmerkt zich door een persoonlijke en transparante aanpak. Vanaf het eerste kennismakende gesprek zeggen wij u waar het op staat, zodat u weet waar u aan toe bent. Hiddes Advocatuur specialiseert zich in het personen- en familierecht, maar ook in het verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht beschikken onze advocaten over de nodige expertise en ervaring. Hiddes Advocatuur vindt het belangrijk om de kennis van de verschillende rechtsgebieden op peil te houden door voldoende opleidingen en cursussen te volgen.  Zodoende kunnen wij u adviseren en voor u onderhandelen of procederen.

Onze praktijk

Oplossings- en servicegericht

Hiddes Advocatuur werkt oplossings- en servicegericht en streeft naar een persoonlijke en duurzame relatie met haar cliënten. 

~

Hoogwaardig

Uw belang wordt door Hiddes Advocatuur optimaal behartigd.

i

Intake

Wij adviseren nieuwe cliënten vaak aan om eerst een intakegesprek te plannen met een van onze advocaten.

Laten we samen werken

Contact

Jeroen Boschlaan 2
2102 AV Heemstede

Tel: 023 - 576 78 51
Fax: 023 - 576 75 83
Email: info@hiddesadvocatuur.nl