Werkwijze

Wie zijn wij?

Hiddes Advocatuur is een laagdrempelig advocatenkantoor dat is gevestigd in het centrum van Heemstede. Op dit moment bestaat ons kantoor uit drie advocaten, een jurist en een juridisch medewerker.

Vijf enthousiaste vrouwen die met raad en daad voor u klaar staan.

Voor wie?

Wij leveren juridisch maatwerk van hoog niveau aan particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Hiddes Advocatuur geeft transparante adviezen waar dit kan en voert gerechtelijke procedures wanneer dit nodig is.

Oplossings- en servicegericht

Hiddes Advocatuur werkt oplossings- en servicegericht en streeft naar een persoonlijke en duurzame relatie met haar cliënten. Vooral voor ondernemers is dit van belang: zo kent Hiddes Advocatuur namelijk de ins- en outs van uw bedrijf, waardoor er sneller gehandeld kan worden en ingespeeld kan worden op de actuele behoefte van de cliënten.

Hoogwaardig

Uw belang wordt door Hiddes Advocatuur optimaal behartigd. Om de cliënten op een juridisch hoogwaardige manier bij te staan, is Hiddes Advocatuur onder meer lid van de specialisatievereniging Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en nemen zij deel aan AdvocaatScore.

Intake

Wij adviseren nieuwe cliënten vaak aan om eerst een intakegesprek te plannen met een van onze advocaten. Tijdens de intake bespreken wij uw zaak en kan bezien worden wat de mogelijkheden zijn en welke kosten hiermee gepaard gaan.

Een intakegesprek kan vaak nog dezelfde dag of week worden ingepland.

De kosten voor een intakegesprek hangen af van de duur van het gesprek en het uurtarief van de desbetreffende advocaat.

K.v.K Amsterdam 581 599 40
BTW-nr. NL185499946B01

Contact

Bezoekadres
Jeroen Boschlaan 2
2102AV Heemstede
Postadres
Heemsteedse Dreef 274
2102KV Heemstede
Tel: 023 - 576 78 51
Fax: 023 - 576 75 83
Email: info@hiddesadvocatuur.nl