Mr. Floor Spieker

Mr. Floor Spieker studeerde af aan de Universiteit Leiden in de specialisatie Jeugdrecht. Sinds 2019 is zij werkzaam bij Hiddes Advocatuur.

Mr. Spieker heeft een diverse praktijk met zeer uiteenlopende zaken op het gebied van het personen- en familierecht en het huurrecht. Haar interesse heeft altijd bij het familierecht gelegen en dan met name bij de kinderen. De keuze voor de specialisatie Jeugdrecht was dan ook snel gemaakt. Met deze specialisatie beschikt mr. Spieker over een breed scala aan juridische kennis dat kan worden toegepast in het personen- en familierecht. Naast het toepassen van deze kennis biedt zij in de meest stressvolle situaties een luisterend oor. Cliënten omschrijven mr. Spieker als een echte pitbull, die enorm betrokken is bij haar zaken en cliënten.

Hoewel het haar voorkeur heeft om in minnelijk overleg tot afspraken te komen, schuwt zij de weg naar de rechter allesbehalve. Mr. Spieker staat altijd voor haar cliënten klaar, met zowel juridisch als persoonlijk advies.

Naast het personen- en familierecht is mr. Spieker ook gespecialiseerd in het huurrecht, waar zij huurders en verhuurders bijstaat. 

U kunt mr. Spieker bereiken per e-mail op floor@hiddesadvocatuur.nl

Telefonisch op 023 – 576 78 51

Lidmaatschappen:

  • NOVA (Nederlandse Orde van Advocaten).

Waarom HiddesAdvocatuur

Hiddes Advocatuur kenmerkt zich door een persoonlijke en transparante aanpak. Vanaf het eerste kennismakende gesprek zeggen wij u waar het op staat, zodat u weet waar u aan toe bent. Hiddes Advocatuur specialiseert zich in het personen- en familierecht, maar ook in het verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht beschikken onze advocaten over de nodige expertise en ervaring. Hiddes Advocatuur vindt het belangrijk om de kennis van de verschillende rechtsgebieden op peil te houden door voldoende opleidingen en cursussen te volgen.  Zodoende kunnen wij u adviseren en voor u onderhandelen of procederen.

Onze praktijk

Oplossings- en servicegericht

Hiddes Advocatuur werkt oplossings- en servicegericht en streeft naar een persoonlijke en duurzame relatie met haar cliënten. 

~

Hoogwaardig

Uw belang wordt door Hiddes Advocatuur optimaal behartigd.

i

Intake

Wij adviseren nieuwe cliënten vaak aan om eerst een intakegesprek te plannen met een van onze advocaten.

Laten we samen werken

Contact

Jeroen Boschlaan 2
2102 AV Heemstede

Tel: 023 - 576 78 51
Fax: 023 - 576 75 83
Email: info@hiddesadvocatuur.nl