Mr. Sanne Matheij

Mr. Sanne Matheij is als advocaat werkzaam bij Hiddes Advocatuur. De werkwijze van mr. Matheij wordt gekenmerkt door haar persoonlijke betrokkenheid, goede communicatie met partijen alsmede haar daadkrachtige aanpak van de zaak. Zij zet zich ervoor in om in iedere zaak het gewenste resultaat te behalen voor de cliënt. Mr. Matheij beschikt over een sterk juridisch vermogen en een breed spectrum aan juridische kennis. Mr. Matheij streeft naar een duurzame oplossing voor haar cliënten, om toekomstige conflicten te voorkomen.

Mr. Matheij voltooide in 2019 de Master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden, met een cum laude beoordeling voor het praktijkvak moot court. Tijdens haar studie is zij vrijwilliger geweest bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel, waar zij tevens een bestuursfunctie heeft bekleed. Tevens is zij werkzaam geweest bij Defence for Children. Naast haar werkzaamheden bij Hiddes Advocatuur heeft mr. Matheij zich de afgelopen jaren actief ingezet voor de Jonge Balie door deelname aan diverse commissies. Mr. Matheij heeft voorts de basisopleiding Arbeidsrecht voltooid.

Mr. Matheij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, arbeidsrecht en het civiele recht. Zij staat hierin zowel particulieren als MKB-ondernemers bij.

U kunt mr. Matheij bereiken per e-mail op sanne@hiddesadvocatuur.nl
Telefonisch op 023 – 576 78 51

Lidmaatschappen:

  • NOVA (Nederlandse Orde Van Advocaten).

Waarom HiddesAdvocatuur

Hiddes Advocatuur kenmerkt zich door een persoonlijke en transparante aanpak. Vanaf het eerste kennismakende gesprek zeggen wij u waar het op staat, zodat u weet waar u aan toe bent. Hiddes Advocatuur specialiseert zich in het personen- en familierecht, maar ook in het verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht beschikken onze advocaten over de nodige expertise en ervaring. Hiddes Advocatuur vindt het belangrijk om de kennis van de verschillende rechtsgebieden op peil te houden door voldoende opleidingen en cursussen te volgen.  Zodoende kunnen wij u adviseren en voor u onderhandelen of procederen.

Onze praktijk

Oplossings- en servicegericht

Hiddes Advocatuur werkt oplossings- en servicegericht en streeft naar een persoonlijke en duurzame relatie met haar cliënten. 

~

Hoogwaardig

Uw belang wordt door Hiddes Advocatuur optimaal behartigd.

i

Intake

Wij adviseren nieuwe cliënten vaak aan om eerst een intakegesprek te plannen met een van onze advocaten.

Laten we samen werken

Contact

Jeroen Boschlaan 2
2102 AV Heemstede

Tel: 023 - 576 78 51
Fax: 023 - 576 75 83
Email: info@hiddesadvocatuur.nl