Mr. Erik Zuidema

Mr. Erik Zuidema ondersteunt sinds 2021 het team van Hiddes Advocatuur als juridisch medewerker. Mr. Zuidema staat onze advocaten bij in de dagelijkse praktijk en is daardoor een onmisbare kracht in ons team. In 2023 heeft mr. Zuidema zijn master Arbeidsrecht behaald aan de Universiteit Leiden, waardoor hij nu met trots de titel meester in de rechten kan dragen.

Mr. Zuidema kenmerkt zich door zijn sterke analytisch vermogen, zijn nauwkeurigheid en efficiënte aanpak. Daarnaast heeft hij goed contact met de cliënten en staat hij altijd telefonisch klaar om vragen te beantwoorden. Naast juridische ondersteuning is mr. Zuidema ook een drijvende kracht achter de interne werkzaamheden op kantoor.

U kunt mr. Zuidema bereiken per e-mail op erik@hiddesadvocatuur.nl
Telefonisch op 023 – 576 78 51

Waarom HiddesAdvocatuur

Hiddes Advocatuur kenmerkt zich door een persoonlijke en transparante aanpak. Vanaf het eerste kennismakende gesprek zeggen wij u waar het op staat, zodat u weet waar u aan toe bent. Hiddes Advocatuur specialiseert zich in het personen- en familierecht, maar ook in het verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht beschikken onze advocaten over de nodige expertise en ervaring. Hiddes Advocatuur vindt het belangrijk om de kennis van de verschillende rechtsgebieden op peil te houden door voldoende opleidingen en cursussen te volgen.  Zodoende kunnen wij u adviseren en voor u onderhandelen of procederen.

Onze praktijk

Oplossings- en servicegericht

Hiddes Advocatuur werkt oplossings- en servicegericht en streeft naar een persoonlijke en duurzame relatie met haar cliënten. 

~

Hoogwaardig

Uw belang wordt door Hiddes Advocatuur optimaal behartigd.

i

Intake

Wij adviseren nieuwe cliënten vaak aan om eerst een intakegesprek te plannen met een van onze advocaten.

Laten we samen werken

Contact

Jeroen Boschlaan 2
2102 AV Heemstede

Tel: 023 - 576 78 51
Fax: 023 - 576 75 83
Email: info@hiddesadvocatuur.nl