Mw. Mr. B.M.C.M. Hiddes

Een vooruitblik voor 2022. Altijd een goed moment om even stil te staan bij afgelopen jaar. Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik 2021 benoem als “bewogen jaar”. De corona hakte erin en niemand werd gespaard. Het jaar waarin steeds minder mocht en steeds meer moest. Zal het tij in 2022 keren?

Hoe was dit op kantoor? Ook wij hebben periodes thuis moeten werken, met wisseldiensten op kantoor voor de post. Gelukkig konden we op begrip rekenen van cliënten maar ook van andere bedrijven. Immers, iedereen bevond zich in hetzelfde schuitje. Corona creëert misschien “letterlijk” afstand, maar ik bemerk door het schuitje toch ook een gevoel van saamhorigheid. Mensen vinden elkaar in oplossingen voor de onmogelijkheden. Herkennen elkaars obstakels in het normaal zo gewone leven.

Inmiddels is er bij ons een nieuw ritme ontstaan. Zo min mogelijk bezoek op kantoor, afstand houden en de corona regels naleven. Rechtbanken zijn anno december 2021 grotendeels corona proof. Toch blijft het wennen… een zitting met een schermpje ertussen. Langzaamaan ontstaat er weer een nieuw gewoon, waarin mensen weer stappen durven te zetten.

Als team merk ik dat wij ook in 2021 ijzersterk overeind zijn gebleven, ondanks quarantaines van medewerkers en/of thuisblijvende kinderen zijn wij blijven lachen en misschien wel meer team dan ooit geworden. We hebben ons aangepast en we houden rekening met elkaar. Iets waar ik als kapitein aan het roer heel trots op ben. Ondanks alle beperkingen hebben wij er dit jaar het beste van gemaakt, met de cliëntgerichtheid nog steeds met stip op nummer 1. Dat laatste is recent bekroond door een 9.8 van Advocaatscore.

Dan toch even dat gezellige uitstapje naar 2022. Wat zal 2022 Hiddes Advocatuur brengen? First of all hoop ik; een hoop gezondheid, voor ons team, maar ook voor allen met wie wij werken.

Daarnaast en dat kan ik met zekerheid voorspellen staan er in 2022 een hoop spannende dingen te gebeuren. Medio 2022 zal Hiddes Advocatuur voor het eerst sinds haar bestaan verhuizen. Een volledig nieuw kantoor in een oud jasje, gelegen aan één van de hoofdwegen van Heemstede. Heemstede blijft, maar op een nog betere toegankelijke locatie.

Tot slot wordt er naar verwachting als alles goed gaat, begin mei een nieuw advocatenbaby’tje geboren. En wie weet breiden we dan ook meteen kantoor uit met een volwaardig teamlid? Waarbij ik meteen een oproep plaats om voor 2022 een open sollicitatie in te sturen. Denk jij dat je een aanvulling kunt zijn op ons team, schroom dan niet om contact op te nemen.

Dit schrijvende merk ik dat de zin er is. De zin om weer te vlammen en met mijn team een mooi nieuw jaar neer te zetten. Een nieuw jaar met onze bestaande cliënten, maar ook een jaar waarin we hopen weer nieuwe cliënten te mogen verwelkomen. Want dat is waar het bij ons om draait: de cliënt.

Voor nu proost! En graag tot ziens in het nieuwe jaar. Bovenal bedankt voor het vertrouwen dat jullie afgelopen jaar in ons hebben gehad. We hebben met verve voor u klaargestaan.